Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Ошукав продавчиню - отримав підозру: у Львові виявили шахрая

У Львові правоохоронці повідомили про підозру зловмиснику, який ошукав продавчиню магазину. Про це повідомили 21 вересня у відділі комунікації поліції Львівської області.

Чоловік, здійснивши купівлю товару, разом з рештою забрав назад свої гроші, якими мав розрахуватися.

Як встановили правоохоронці, 58-річний житель Сумської області, який тимчасово проживає у Львові, скориставшись неуважністю продавчині в одному з магазинів на проспекті Свободи у Львові, забрав гроші, якими мав розрахуватися, а також решту та товар. Після цього зловмисник пішо ив з місця події.

Дізнавачі відділу дізнання Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від двох тисяч до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ