Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Патрульні затримали у Львові ймовірного грабіжника

Сьогодні уночі патрульні 4 батальйону отримали виклик на вулицю Виговського про пограбування. За словами заявника, знайомий чоловік завдав йому тілесних ушкоджень та викрав 4500 гривень.
фото - пресслужба Патрульної поліції Львівської області

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Патрульні поїхали до  квартири де б міг перебувати ймовірний зловмисник. Там їх зустріла 38-річна львів'янка і повідомила, що знайомий проник до помешкання, побив її, викрав золоті прикраси, мобільний телефон та зірвав ланцюжок з шиї і втік.

Патрульні почали обстежувати прилеглі території, у пошуках 49-річного чоловіка.

На вулиці Рудненській екіпаж командира роти помітив схожу особу. Ймовірний зловмисник зауважив службовий автомобіль і різко змінив напрямок руху.

Поліцейські негайно вийшли з автомобіля і пішли за ним. Чоловік почав втікати в напрямку залізничної колії і скинув наплічник на землю. 

На вимоги зупинитися він не реагував. Перебігши колію та перестрибнувши яр, він наштовхнувся на командира взводу з напарником, які рухалися йому на зустріч.

Чоловіка затримали. Свою причетність до згаданих подій він не заперечив. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Речові докази вилучили.

Йому загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ