Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Переходив у невстановленому місці: у Пустомитах потяг вбив чоловіка

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
Внаслідок наїзду потяга у Пустомитах загинув чоловік – поліцейські встановлюють обставини події. Про це повідомили у Поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна подія сталася 19 грудня, близько 21.10, на 9 пікеті залізничного перегону «Глинна Наварія-Оброшино» у місті Пустомити Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, потяг сполученням «Ужгород 2-Львів» здійснив наїзд на невідомого чоловіка віком 25-35 років, який переходив через колію в невстановленому місці.

Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

За фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Встановлюються обставини події та особа загиблого.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян – будьте максимально уважні та обережні, перебуваючи на залізничних коліях, переходьте їх тільки у встановлених місцях, переконавшись у відсутності потяга. Пам’ятайте, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ