Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Під час ракетного удару, над Польщею зафіксували невпізнаний об’єкт

Під час російського масованого ракетного обстрілу по території України зранку 29 грудня Польща зафіксувала, що у її повітряний простір зайшов невпізнаний об'єкт.

Про це повідомило Оперативне командування Польщі, — передає Громадське.

Там повідомили, що вранці непізнаний бортовий об’єкт увійшов у повітряний простір Польщі з боку кордону з Україною. І з моменту перетину кордону до зникнення сигналу його відстежували радари польської ППО.

«Відповідно до чинного порядку оперативний командувач Збройних Сил мобілізував наявні сили та засоби», — повідомили у командуванні.

Польське видання RMF24 повідомило, що об’єкт рухався на великій швидкості. Його бачили жителі села Долобичів на Люблінщині. У цьому районі навколо Пшеводува рік тому вибухнула ракета, яка прилетіла з-за кордону.

За даними журналістів, наразі проводяться пошуки у районі Замостя, туди стягнули значні сили. Хоча у Польщі зафіксували входження об'єкта, інформації про те, що стався вибух, немає.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, вранці внаслідок ракетного удару на Сихові, повибивало вікна у будинках, також уламки ракети впали на ліцей. За попередньою інформацією є один загиблий та п’ятнадцятеро постраждалих.

Козицький показав наслідки ракетного удару по Львову: є загиблий

Також вночі Львівську область атакували більш як 10 "шахедами".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ