Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підозрюваного у зґвалтуванні дитини судитимуть у Львові

У Львові судитимуть підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика. Про це повідомили 1 грудня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото: поліція Львівської області

Слідчі Залізничного відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2 завершили досудове розслідування за фактом зґвалтування малолітнього львів’янина та скерували обвинувальний акт на розгляд суду. За скоєне зловмиснику, 18-річному мешканцю Львова, загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомлялося раніше, 18 червня до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син. Невдовзі хлопчик повернувся додому і розповів, що невідомий чоловік зґвалтував його у парку.

У Залізничному районі Львова зґвалтували хлопчика

Того ж дня правоохоронці встановили та затримали зловмисника, причетного до скоєння злочину, 18-річного мешканця Львова, у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

В ході досудового розслідування слідчі встановили, що 18 червня, близько 12.50, на вулиці Роксоляни у Львові зловмисник підійшов до групи дітей та попросив про допомогу нібито у ремонті скутера, за що обіцяв придбати морозиво та газовані напої. На цю пропозицію погодився 12-річний хлопець.

У Львові затримали юнака, який ймовірно зґвалтував хлопчика

Скориставшись малолітнім віком та безпорадним станом дитини, зловмисник відвів його до парку, де у приміщенні одноповерхової будівлі, задіюючи залякування, погрози та перевагу у фізичній силі, зґвалтував його.

Як встановили експерти, своїми діями зловмисник спричинив малолітньому тілесні ушкодження легкого ступеня важкості, а також психологічну травму.

19 червня слідчі Залізничного відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2 повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зґвалтування 12-річного хлопчика у Львові: підозрюваного взяли під варту

Для затриманого було обрано запобіжний захід – тримання під вартою без визначення застави.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ