Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Подоляк попередив про "небезпечну гру" Росії проти України

Ключовий примітивний наратив РФ, спрямований проти України, - невдалий контрнаступ ЗСУ і багато жертв.

Є чотири складники, які росіяни будуть продовжувати робити щодо України. Зокрема, серед них - "невдалі спроби" контрнаступу ЗСУ на фронті, наративи втоми Європи від війни, фейки про України та інше. 

Перше, за словам політика, пропагандисти Кремля будуть кричати про невдалі наступальні операції, які не дозволяють швидко деокупувати території, як наслідок війна затягнеться на роки і буде багато жертв.

"Це ключовий примітивний наратив, який вони будуть просувати і роблять вже", - вважає Подоляк.

"Друге – "вас не люблять вже ваші партнери, змушені вас підтримувати, але в них йдуть постійні політичні перевибори, консультації, конфлікти і тому партнери поступово зменшуватимуть свою підтримку і поступово ви залишитеся один на один з Росією", - зауважив він.

Третя, продовжив Подоляк, росіяни просуватимуть, що російський військово-промисловий комплекс перебудувався і масштабно готується до наступних етапів, які почнуться восени чи взимку.

"Четверте – Україна повністю корумпована, в Україні хтось мародерствує на війні (не без цього), на жаль, тут є певні елементи. Бо якщо ти хочеш впливати на щось, треба, щоб була якась першочергова правдивість. Росія робить це достатньо вульгарно і виглядає це нікчемно. Вони казатимуть, що тут уряд зацікавлений, щоб війна тяглася роками, бо вони на ній "заробляють". Це примітивна теза, яка була з першого дня, але періодично вони роблять її ключовою. Плюс спроби примітивної дискредитації – руйнування ГУРу, знищення певних командирів і так далі", - підсумував він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ