Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Пограбував серед білого дня: у Львові судитимуть 30-річного зловмисника

У Львові судитимуть зловмисника, обвинуваченого у грабежі. Про це повідомили у поліції Львівської області.
Фото: СБУ

Як встановили співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, 15 листопада близько 13.00 зловмисник зайшов в один з магазинів, розташований на вулиці Липинського у Львові, взяв товар та втік, не розрахувавшись на касі. Працівники магазину намагались затримати «покупця», проте їм це не вдалось – тоді вони зателефонували на оперативну лінію 102.

Підозрюваного – 30-річного жителя Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за спричинення тілесних ушкоджень, затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України дільничний офіцер поліції спільно з оперативниками кримінальної поліції та слідчими територіального підрозділу поліції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ