Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Погрожував розправою і вбивством: у Дрогобичі рецидивіста затримали за вимагання

Як повідомили 8 липня у відділі комунікації поліції Львівської області, у Дрогобичі правоохоронці затримали зловмисника, причетного до вимагання.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Затриманий звільнився з місць позбавлення волі,  де відбував покарання за крадіжки та вимагання, і одразу взявся за старе.

Як встановили оперативники сектору кримінальної поліції та слідчі  Дрогобицького відділу поліції спільно з співробітниками оперативного відділу виправної колонії раніше неодноразово судимий 34-річний житель міста Червоноград, погрожуючи фізичною розправою та вбивством, вимагав грошові кошти у сумі десять тисяч гривень у мешканця Дрогобича.

За фактом слідчі за процесуального керівництва місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 189 ( вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання- позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

8 липня  правоохоронці  затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання ним частини коштів у сумі 5 тисяч гривень. Також поліцейські вилучили інші речові докази причетності його до вимагання.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання  запобіжного заходу та повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ