Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поки хоронили Героя, у Золочеві пограбували його будинок

У п'ятницю, 22 липня, в час коли відбувався похорон загиблого на війні Героя Олександра Швеця у Львові, невідомі особи проникли в житловий будинок № 44 по вул. Набережна в м. Золочеві, де він мешкав. Про це повідомило видіння "Золочів.нет".

«Умисно, таємно, з корисливих спонукань викрали товарно-матеріальні цінності та гроші. У зв’язку з цим Золочівським ВП ГУ НП у Львівській області внесено відомості в ЄРДР за ознаками складу кримінального правопорушення передбаченого ст. 185 ч.3 КК України та проводиться досудове слідство. Висунуто слідчі версії та проводиться їх перевірка. На даний час тривають слідчі дії з метою встановлення осіб, які причетні до даного правопорушення.

У зв’язку з цим Золочівський ВП ГУ НП у Львівській області просить місцевих жителів, які можуть володіти будь-якою інформацією стосовно вищевказаної крадіжки, звертатися в Золочівський ВП з метою встановлення істини по даному кримінальному провадженні.

В тому числі Золочівський ВП просить надати наявні в громадян, підприємств та організацій джерела відеоспостереження, на яких може бути зафіксовані події 22.07.2016 року (в тому числі просимо надати в Золочівський ВП матеріали відеоспостереження, які знаходиться на відео реєстраторах автомобілів, де зафіксовані події 22 липня 2016 року в м. Золочеві Львівської області).” – про це  “Золочів.нет” розповів начальник слідчого відділення Золочівського відділу поліції Андрій Рапа.

Хто має будь-яку інформацію, просять телефонувати в Золочеві Львівської області 4-22-73, або писати на адресу [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ