Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліцейському, який скоїв смертельну ДТП, повідомили про підозру

ДБР повідомило про підозру експоліцейському, який у стані алкогольного сп’яніння влаштував смертельну ДТП. Про це інформує прес-служба ДБР.
Фото: ДБР

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, повідомили про підозру колишньому інспектору ювенальної превенції сектору превенції Гадяцького відділу поліції ГУНП в Полтавській області у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло смерть потерпілому (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, ще у квітні 2017 року, поліцейський у стані алкогольного сп’яніння перебуваючи за кермом автомобілю ВАЗ, на відрізку дороги одного із районів Полтавської області виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення із двома іншими автомобілями. У результаті ДТП пасажир автомобілю ВАЗ, який також був працівником ГУ Нацполіції в Полтавській області, від отриманих травм загинув на місці.

Матеріали кримінального провадження надійшли до теруправління ДБР наприкінці 2019 року.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Полтавської області.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ