Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція Львівщини розшукала водія, що вчинив смертельну ДТП і втік

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
Поліцейські Львівщини розшукали водія, який на смерть збив пішохода та втік. Про це інформує Поліція Львівської області.

20 березня до поліції надійшло повідомлення від мешканця Стрийського району про те, що на узбіччі дороги у селі Вовчатичі він виявив тіло свого 68-річного сусіда без ознак життя.

На місці події працювали оперативники кримінальної поліції, слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти Стрийського районного управління полії.

Було встановлено, що чоловік загинув внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

До розшуку водія-втікача та автомобіля, яким було скоєно наїзд, були залучені також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

На Львівщині розшукують водія, що смертельно травмував пішохода і втік

Вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили, що наїзд був скоєний мікроавтобусом «Mercedes Sprinter», зареєстрованим в Одеській області. У момент скоєння ДТП за кермом транспортного засобу перебував 66-річний мешканець Одещини.

Проведеними заходами поліцейські встановили його місце перебування – в Одеській області. Мікроавтобус вилучений на арештмайданчик.

За фактом слідчі Стрийського районного управління поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України (Залишення в небезпеці). Максимальне покарання, передбачене санкцією статей – до восьми років позбавлення волі.

Вирішується питання про оголошення водію мікроавтобуса про підозру в скоєнні вказаних кримінальних правопорушень та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини події, призначені експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ