Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція Львівщини розшукала водія, який насмерть збив пенсіонерку

Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
1/3
Поліцейські встановили особу водія, причетного до скоєння смертельної ДТП на Старосамбірщині та розшукали його автомобіль. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Автомобіль "Skoda Fabia", яким було скоєно наїзд на жінку, правоохоронці виявили на станції технічного обслуговування поблизу Львова, куди його відігнав водій щоб приховати технічні пошкодження, отримані внаслідок ДТП.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 14 лютого близько 19.30 на автодорозі "Львів-Самбір-Ужгород" у селі Бачина Старосамбірського району. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 78-річну місцеву мешканку, та втік. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

На Львівщині невідомий водій насмерть збив пенсіонерку і втік: його розшукують

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група, до встановлення особи водія та розшуку автомобіля, яким було скоєно наїзд, були задіяні співробітники служб та підрозділів Старосамбірського відділення поліції та територіальних підрозділів поліції сусідніх районів.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що наїзд було скоєно автомобілем "Skoda Fabia", який належить 45 – річному мешканцю міста Самбір. Щоб приховати технічні пошкодження, які автомобіль отримав внаслідок наїзду на жінку, власник відігнав його на станцію технічного обслуговування, розташовану в одному з сіл Пустомитівського району. Там 18 лютого його і виявили поліцейські.

Автомобіль вилучений та скерований на арештмайданчик. Призначені експертизи, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо,  у Львові водій Жигулів наїхав на пішохідку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ