Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція встановлює причину вибуху у львівській багатоповерхівці

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, вчора, 4 травня, близько 22.05 у поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Скрипника у Львові стався вибух, після чого розпочалась пожежа.

На Сихові, ймовірно через вибух газу, горіла квартира

За вказаною адресою негайно виїхали експерти-вибухотехніки та слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції. На місці події поліцейські встановили, що внаслідок вибуху травмований 39-річний мешканець квартири, у якій стався вибух. З опіками він був госпіталізований. Інших постраждалих внаслідок події немає. З під’їзду будинку було евакуйовано близько 80 осіб.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від п'ятдесяти до ста двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Попередньо встановлено, що причиною вибуху могло стати необережне поводження з газом. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ