Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція затримала киянина, який зі зброєю в руках дав відсіч п’яним хуліганам

Як повідомили Гал-інфо у Всеукраїнській ГО «Українська асоціація власників зброї», на проспекті Правди пострілом із пістолета було поранено чоловіка. Правоохоронці встановили, що потерпілий зі своїми друзями поверталися додому. Вони перебували у нетверезому стані та перекрили проїжджу частину дороги.

Чоловік на авто намагався проїхати, однак ніхто із молодиків не хотів поступитися дорогою. Зрештою до водія підійшов хлопець - і між ними виник конфлікт.

Молодик вдарив водія в обличчя та розбив бокове вікно машини. У відповідь власник авто дістав пістолет і вистрелив. Потерпілого із тілесними ушкодженнями ноги негайно доставили у лікарню.

Працівники поліції на місці скоєння злочину у 28-річного киянина в присутності понятих вилучили пістолет Ф-12Р. Зброю направили для проведення експертизи.

Слідчим відділом управління поліції розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, в ході якого будуть встановлені причини та обставини інциденту.  Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ