Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція затримала причетного до пограбування у Пустомитах

Поліцейські затримали зловмисника, причетного до пограбування магазину в Пустомитах. Про це повідомили 13 жовтня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

За скоєне місцевому мешканцю загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

12 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що близько 22.00 в одному із магазинів у місті Пустомити невідомий чоловік відкрито заволодів грошима з каси у сумі більше семи з половиною тисяч гривень та втік.

За вказаною адресою негайно виїхали екіпаж сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, а також дільничний офіцер Пустомитівського відділу поліції. Правоохоронці затримали зловмисника, 31-річного місцевого мешканця та вилучили у нього речові докази.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Дрогобиччині рецидивіста підозрюють у крадіжці камер спостереження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ