Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція з’ясовує походження знайдених в Брюховичах боєприпасів

1/3
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом виявлення сучасних боєприпасів у селищі Брюховичі. Небезпечні предмети знаходилися на прибудинковій території п'ятиповерхового житлового багатоквартирного будинку. Про це повідомили у Відділ комунікації поліції Львівської області.

За фактом виявлення боєприпасів у селищі Брюховичі Львівської міської ради відкрито кримінальне провадження  за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) КК України. Їх походження з‘ясовується, проводяться заходи щодо встановлення осіб причетних до переховування вибухонебезпечних предметів на земельній ділянці неподалік від багатоквартирного житлового будинку.

Як повідомлялося, 13 липня на вулиці Львівській у селищі Брюховичі  під час проведення земляних робіт поблизу житлового п’ятиповерхового будинку виявили сім боєприпасів сучасного взірця: постріли до реактивного протитанкового гранатомета РПГ-7.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи, встановлено, що під час проведення робіт по викорчовуванню пеньків дерев на прибудинковій території п’ятиповерхового житлового будинку,  який складається із шести під’їздів, водієм бульдозера на глибині близько одного метра у землі, було виявлено предмет схожий на ручну протитанкову гранату.

Під час огляду місця події спеціалістами-вибухотехніками всього було виявлено сім пострілів до реактивного протитанкового гранатомета РПГ-7 сучасного взірця.

Спеціалістами вибухово-технічного відділу виявлені боєприпаси знешкоджені. Їх походження встановлюється.

За фактом відкрито кримінальне провадження  за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строквід трьох до семи років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ