Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Поляків вразив «фантастичний прорив» у підготовці Львова до Євро-2012

Співголови українсько-польської Міжурядової Координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва (МКРМС) – заступник держсекретаря міністерства внутрішніх справ Польщі Пьотр Стаханьчик та заступник міністра зовнішніх справ України Євген Микитенко — відвідали будівництво стадіону до ЄВРО 2012 та новий термінал МА «Львів». Урядовців супроводжував голова ЛОДА Михайло Цимбалюк та представники «Дирекції з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові», повідомили у Дирекції.

Польський гість зазначив, що з побаченого і почутого під час візиту на львівські об’єкти до ЄВРО, можна зробити висновок, що стадіон та аеропорт будуть здані в експлуатацію вчасно. У свою чергу, заступник Міністра закордонних справ України Євген Микитенко висловив захоплення з приводу темпів будівництва: «Те, що ми сьогодні побачили – стан будівлі стадіону, стан будівлі львівського аеропорту і інфраструктура – це фантастика. За один рік – це просто фантастичний прорив».

Представника польського уряду запросили на урочисте відкриття обидвох об’єктів – стадіону у жовтні та нового терміналу у листопаді.

areny.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ