Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Посадовці Укрзалізниці завдали державі $10 мільйонів збитків - СБУ

Генеральна прокуратура України за оперативного супроводження СБУ проводить досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем посадовцями ПАТ «Укрзалізниця», які завдали державі 10 млн дол. збитків. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Діючи в інтересах російських гірничо-збагачувальних холдингів та експедиторських компаній, вони безпідставно переглянули тарифні умови, значно занизивши їх. Тим самим державі завдано збитки на більш ніж 10 мільйонів доларів США», - йдеться у повідомленні.

За даними СБУ, правоохоронці провели низку обшуків за місцями роботи і проживання причетних до протиправної діяльності осіб. 

“Отримані під час слідчих дій дані свідчать про вплив з боку так званих «наглядачів» на прийняття рішень керівництвом ПАТ «Українська залізниця». Такі дії призводили до нанесення шкоди інтересам держави та отримання надприбутків російськими фінансово-промисловими групами. Також встановлено проведення окремими особами несанкціонованих переговорів від імені ПАТ «Українська залізниця» на території Російської Федерації”, - поінформували в СБУ.

Тривають слідчі дії.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ