Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

«Посвята»: у гуртожитку на Львівщині жорстоко били першокурсників

За цим "дійством" спостерігало багато людей – як хлопців, так і дівчат
фото з сайту Львів - місто натхнення

У мережі поширили відео нібито з одного з гуртожитків на Львівщині, де студенти знущалися з першокурсників.

На опублікованих кадрах видно, як молодики по черзі надягали боксерські рукавиці й щодуху били зовсім юних на вигляд хлопців у грудну клітку, ділянку серця та в голову, повідомляє Обозреватель.

За цим "дійством" спостерігало багато людей – як хлопців, так і дівчат – та ніхто не зробив навіть зауваження. Відповідне відео поширили у місцевих пабліках у соцмережах. У коментарях вказали, що події відбуваються у селі Червоне Золочівського району Львівської області, у гуртожитку Червоненського вищого професійного училища.

На інцидент відреагувала директорка училища. Вона наголосила, що шокована побаченим, адже всіх студентів знала лише з позитивної сторони. Керівниця закладу зазначила, що справою займеться поліція, відповідну заяву вже написано.

Начальник сектору дізнання Золочівського РВП Віталій Гудима розповів, що по даному факту проводяться первинні слідчі дії.

Коментатори в мережі також обурені побиттям першокурсників. Вони назвали інцидент "дідівщиною". Також у мережі припустили, що у такий спосіб могла відбуватися процедура "посвяти" у студенти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ