Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Правоохоронці спіймали нападників на салон краси у Львові на Руставелі

фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
1/2
Поліцейські Львівщини спільно з колегами з Києва та Одеси затримали зловмисників, причетних до нападів на салони краси

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Так, 30 листопада 2021 року, близько 19.00, в один з львівських салонів краси на вулиці Шота Руставелі увірвались невідомі чоловіки з масками на обличчях, один з яких застосував до жінки-адміністратора балончик із сльозогінним газом та штовхнув її на підлогу. Після цього зловмисники понищили меблі та інше майно і вчинили підпал. Коли почалась пожежа, непрохані гості втекли, а адміністратор повідомила про подію у поліцію.

Внаслідок займання салону були завдані матеріальні збитки на значну суму.

У зв'язку з цим фактом співробітники слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна)  Кримінального кодексу України.  Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Під час досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що до вчинення злочину причетні 30-річний киянин та 47-річний житель Одеси. Оперативники карного розшуку поліції Львівщини  спільно зі співробітниками управління карного розшуку міста Києва та Одеси затримали зловмисників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманим запобіжні заходи.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ