Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Встановлено особу чоловіка, який стріляв у готелі "Чагарі"

фото: Патрульна поліція Львова
фото: Патрульна поліція Львова
фото: Патрульна поліція Львова
фото: Патрульна поліція Львова
1/2
Правоохоронці встановили особу чоловіка, який 15 квітня близько 16.00 стріляв у готелі в с. Липники поблизу Львова. Про це інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Ним виявився 51-річний львів’янин. Поліцейські встановлюють обставини події, проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за статтею «хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної зброї».

Нагадаємо, 15 квітня о 16.40 у Пустомитівське відділення поліції звернулась за допомогою адміністратор одного з готелів, розташованих біля траси Київ-Чоп. За словами заявниці, у одному з номерів готелю відвідувач здійснив кілька пострілів з невідомої зброї.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, чоловік, котрий стріляв, довідався про те, що адміністратор викликала поліцію та втік з місця події у автомобілі «Мерседес». У номері він перебував разом зі своїм товаришем, котрий також втік з готелю.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили 41 патрон калібру 7,62 мм, три патрони калібру 9 мм, п’ять гільз від набоїв різного калібру, ніж та особисті речі втікачів.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Особи зловмисників встановлені. Проводиться досудове розслідування.

Додамо що йдеться про готель "Чагарі".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ