Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Президент відвідав передові позиції бійців в Авдіївці

Президент Володимир Зеленський у межах робочої поїздки на Донеччину відвідав передові позиції українських захисників в Авдіївці.

Фото: Офіс Президента

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

Зокрема, глава держави заслухав доповідь командувача оперативно-тактичного угруповання «Донецьк» щодо ситуації в районі його відповідальності.

Президент поспілкувався з військовослужбовцями морської піхоти, десантно-штурмових, механізованих й артилерійських підрозділів та подякував їм за службу.

Фото: Офіс Президента

«Маю честь сьогодні бути тут, подякувати вам за службу, за те, що бороните нашу землю, Україну, наші сім’ї. Вітаю вас зі святами, з Великоднем, і бажаю вам лише перемоги – того, чого бажаю кожному українцю, що дуже важливо для нас усіх. Бажаю здоров’я всім вам і вашим сім’ям та щиро вдячний від кожного українця за той великий шлях, який ви проходите щоденно», – наголосив він.

Пам’ять загиблих захисників ушанували хвилиною мовчання.

Також Президент вручив військовослужбовцям державні нагороди – ордени Богдана Хмельницького та «За мужність». Захисники зі свого боку подарували главі держави військовий коїн, шеврон і дошку із символікою 110-ї окремої механізованої бригади.

Фото: Офіс Президента

Нагадаємо, російські війська продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ