Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура Львівщини не знайшла підстав відкрити справу через побиття Сергія Винника

Прокуратура Львівської області в ході розслідування кримінальної справи про викрадення зброї з Львівського державного університету внутрішніх справ у повному обсязі перевірила усі обставини, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прес-служба прокуратури Львівської області уповноважена заявити, що обвинуваченому В. інкриміновано вчинення злочину за ч.4 ст.191 КК України, за який передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років. Відтак, озвучена інформація про те, що В. загрожує начебто 10 років в’язниці, не відповідає дійсності.

Усі доводи обвинуваченого, його захисника, рідних ретельно перевірено під час розслідування справи та, за результатами проведеної перевірки, прокуратурою Львівської області відмовлено в порушенні кримінальної справи за фактом спричинення працівниками правоохоронних органів тілесних ушкоджень В.

Окрім цього, встановлено, що обвинувачений не перебуває на обліку в лікарів нарколога чи психіатра.

За результатами проведеної амбулаторної судово-психіатричної експертизи, В. у період інкримінованих йому дій та на даний час від хронічних психічних захворювань чи недоумства не потерпав і не виявляв ознак будь-якого іншого хворобливого розладу психічної діяльності. Водночас, експертами взято до уваги факт лікування та перебування В. на обліку в дитячому психоневрологічному диспансері

Застосування примусових заходів медичного характеру обвинувачений не потребує. Підстав для призначення та проведення В. стаціонарної судово-психіатричної експертизи немає.

На даний час досудове слідство у кримінальній справі завершено.

Додамо, що сьогодні, 27 березня, мати звинуваченого Сергія Винника заявила про побиття сина правоохоронцями та намагання «повісити» на нього вину в організації злочину. За її словами, син психічно хворий і потребує проведення психіатричної експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ