Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прикордонники виявили під сидінням мікроавтобуса юнака, який ховався від контролю

Сьогодні вночі військовослужбовці Чопського загону припинили спробу незаконного переправлення через державний кордон України особи чоловічої статі призовного віку.
фото - Держприкордонслужба

Про це інформує Держприкордонслужба.

Правопорушення виявили у пункті пропуску "Малий Березний", що на кордоні зі Словаччиною. Під час огляду мікроавтобуса марки "Mercedes" української реєстрації, який прямував на виїзд з України, правоохоронці помітили, що у багажнику перебуває людина. Вона заховалася від контролю під заднім сидінням за сумками з особистими речами.

За вказівкою прикордонників невідомий вийшов з автомобіля та пред’явив свій паспортний документ. Затриманий виявився 19-річним громадянином України, жителем Закарпаття.

На місце події викликали співробітників Національної поліції. По завершенні відповідних процесуальних заходів правопорушник та водій, який його перевозив, вибули з пункту пропуску у супроводі слідчого Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській обл.

Після встановлення всіх обставин справи особу, яка намагалася поза контролем виїхати за межі України, буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Також у діях юнака вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 336 ККУ "Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період".

Окрім того, відносно водія на адресу Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення можливого кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через ДКУ".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ