Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Приставив ножа до шиї: у Львові чоловік погрожував вбити матір

Сьогодні, 8 вересня, близько дев’ятої години ранку на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканців одного з багатоквартирних будинків, розташованого на вулиці Папоротній у Львові, про те, що з сусідньої квартири чути жіночі крики про допомогу. Про це повідомили 8 вересня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, бійці батальйону поліції спеціального призначення поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Прибувши на місце події, правоохоронці почули із-за зачинених дверей звуки боротьби та крик жінки про допомогу. На законну вимогу відчинити двері чоловік не реагував. Оскільки життя мешканки було під загрозою, спецпризначенці, зламали вхідні двері, зайшли у помешкання та знешкодили зловмисника, який погрожував вбити матір, приставивши їй ножа до шиї.

Потерпілу, 70-річну львів’янку, оглянули медики – загрози її життю та здоров’ю немає. Нападника, 40-річного сина жінки, правоохоронці доправили у лікарню для проведення експертизи.

За фактом дізнавачі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 відкрили криінальне провадження за ч.1 ст.129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ