Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

П'яний львів'янин вчинив насильство щодо своєї матері і побив поліцейського

10 січня приблизно о 14:00 до поліції надійшло повідомлення, що у квартирі одного з будинків на вулиці Чигиринській у Львові відбувається домашнє насильство.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхала мобільна група з реагування на факти вчинення домашнього насильства сектору превентивної діяльності відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1.

На місці події правоохоронці встановили, що 36-річний мешканець квартири у стані алкогольного сп’яніння вчинив конфлікт та насильство щодо своєї матері. 

Під час встановлення обставин події чоловік поводився неадекватно та агресивно, не реагував на зауваження правоохоронців, а згодом несподівано напав на одного з поліцейських та завдав йому тілесних ушкоджень. 

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

У зв'язку з цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі терміном до п’яти років або позбавлення волі на аналогічний період.

Наразі триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ