Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росія збудувала потужні укріплення в очікуванні українського контрнаступу

Росія зміцнила північний кордон окупованого Криму. Готуючись до українського контрнаступу армія РФ вдалася до будування однієї з найрозгалуженіших систем військових оборонних споруд.

Про це йдеться у новому звіті Міністерство оборони Британії у Twitter.

У зведенні зазначають, що росіяни розташували ці райони не лише поряд із нинішніми лініями фронту, але й глибоко всередині самої росії.

Зокрема, росія зміцнила північний кордон окупованого Криму за допомогою багаторівневої оборонної смуги біля села Медведівка. Крім того, окупаційна армія викопала сотні миль траншей в Білгородській та Курській областях.

"Захист підкреслює глибоке занепокоєння російського керівництва тим, що Україна може досягти великого прориву. Проте деякі роботи, ймовірно, були замовлені місцевими командирами та громадянськими лідерами у спробі просувати офіційну версію про те, що росії "загрожують" Україна та НАТО", - зазначають у Міноборони Британії.

Тим часом Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що підготовка добігає кінця, а президент Зеленський запевнив, що контрнаступ відбудеться, але дат не назвав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ