Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Розбій, грабіж і шахрайство: суд виніс вирок мешканцю Борислава

Суд виніс вирок злісному рецидивісту, якого обвинувачували у вчиненні розбою, грабежів та шахрайських дії. Про це інформує Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо 37-річного мешканця Борислава, якого обвинувачували у вчиненні грабежів, розбою заволодінні чужим майном шляхом обману та у порушенні правил адміністративного нагляду (ч. 2 ст. 186, ч. 3 ст. 187, ч. 2 ст. 190, ст. 395 КК України).

Встановлено, що упродовж січня-серпня 2020 року обвинувачений, який вже раніше був неодноразову судимий, вчинив ряд злочинів, зокрема відкрито викрадав гаманці, мобільні телефони, ювелірні вироби у тому числі заволодівав ними шляхом обману. Підсудний вчиняв злочини з особливою цинічністю та зухвалістю. Загальна сума збитків, заподіяних потерпілим, серед яких були жінки та діти,  становить більше 16 тисяч гривень.

Окрім цього, чоловіка обвинувачували у викраденні грошей та мобільного телефона, поєднаного із проникненням у житло та погрозою застосування насильства щодо потерпілого.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Дрогобицької окружної прокуратури, визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ