Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Розважались: На Львівщині чоловіка поранили з пневматичної рушниці

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/3
На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, причетного до поранення перехожого з пневматичної рушниці. Про це повідомили 28 грудня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Медики діагностували у потерпілого "травматичне поранення передпліччя". За скоєне зловмиснику загрожує покарання – до семи років позбавлення волі.

28 грудня об 11.15 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селищі Розвадів Миколаївського району поблизу залізничної станції, кульове поранення руки отримав 59-річний місцевий мешканець.

На місце події негайно виїхали екіпаж сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб Миколаївського відділення поліції.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до поранення чоловіка причетний 44-річний мешканець Стрийського району, який у компанії своїх товаришів розважався, стріляючи з пневматичної рушниці по різних цілях. При цьому одна з кульок влучила у перехожого, якому медики в подальшому діагностували "травматичне поранення передпліччя".

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Також правоохоронці вилучили пневматичну рушницю, з якої було здійснено постріл та скерували її на експертне дослідження.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ