Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

СБУ ліквідувала зрадників Ківу та Попова, - Бутусов

За інформацією журналіста та військового оглядача Юрія Бутусова, Служба безпеки України успішно провела спецоперації з нейтралізації колаборантів Ківи у Москві та Попова у Луганську.

Він зазначає, що ці заходи були спрямовані на припинення шкідливої діяльності зазначених осіб.

Водночас Юрій Бутусов висловив здивування, що першим про результати операцій повідомило Головне управління розвідки Міноборони України. На його думку, у ГУР немає прямого відношення до цих спецоперацій СБУ. Бутусов вважає, що таким чином начальник ГУР Буданов намагається підвищити свій рейтинг за рахунок чужих досягнень.

Військовий оглядач закликає Буданова припинити необґрунтовані привласнення чужих заслуг, а замість цього зосередитися на покращенні роботи власного відомства.

"Судячи з того, що Буданов став однією з наймедійніших фігур, і що його вже як публічного політика заміряють соціологічні компанії, пана Гогілашвілі, який лобіює Буданова в Офісі президента, цікавить просування Кирила на високі посади - міністра оборони, начальника Генштабу, або очільника списку правлячої парті президента на майбутніх виборах", - зазначив Бутусов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ