Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ підозрює заступника мера Слов’янська у тероризмі

СБУ підозрює заступника мера Слов’янська у посяганні на територіальну цілісність України та тероризмі. Про це проінформували у прес-центрі СБУ.

Слідчі Служби безпеки України, залучені до операції Об’єднаних сил, здійснили повідомлення про підозру одному із заступників міського голови Слов`янська.

Досудовим слідством встановлено, що в квітні 2014 року, під час його головування на сесії міськради депутати прийняли рішення щодо проведення фейкового референдуму та призначення лідера одного з бандформувань головою виконкому міськради. Посадовець також сприяв легалізації проросійських бойовиків через створення так званої "народної дружини".

СБУ підозрює заступника мера у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, СБУ викрила учасників організованої злочинної групи, які намагалися продавати місця у списках парламентських партіях нинішньої каденції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ