Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

СБУ завдала удару по електропідстанції в Бєлгородській області

Служба безпеки України заявила про завдання удару по електричній підстанції, тим самим спростувала інформацію Міністерства оборони РФ про знищення українських безпілотників у Бєлгородській області.

"Поки російське міноборони розповідає, як "знищило чергові українські безпілотники" в Бєлгородській області, наші джерела в СБУ надали відео успішної атаки на електричну підстанцію Красна Яруга.

Саме до неї, зокрема, були підключені військові об'єкти ворога. На відео видно, як дрони точно відпрацювали по цілі", - повідомили джерела "Інтерфакс-Україна" в СБУ.

Зазначається, що це вже не перша така атака.

"Чергова робота Служби безпеки для розуміння окупантів, що блекаут у відповідь на численні обстріли енергоінфраструктури з їхнього боку - це реальність, яка вже стоїть у них на порозі", - зазначили в СБУ.

Як пише видання, раніше українська сторона вже завдавала ударів по російських енергетичних об'єктах, що забезпечують енергопостачання армії. Так, удари по підстанціях, від яких живилися військові об'єкти росіян, завдавалися 26 і 29 вересня, а також 5 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ