Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Шахраї поцупили всі гроші у двох пенсіонерів на Львівщині

Досудові розслідування тривають, правоохоронці встановлюються усі обставини подій

Фото: Depositphotos

Жертвами ошуканців стали двоє літніх людей на Львівщині. В обох випадках шахраї зняли всі гроші, які були на рахунках у постраждалих.

Про це повідомляє Нацполіція Львівщини у фейсбуці.

До поліції звернувся 75-річний мешканець одного з сіл Львівського району, який повідомив, що невідомі заволоділи грошима з його картки. Як встановили правоохоронці, до пенсіонера зателефонувала невідома особа та, назвавшись працівником банку, повідомила, що його пенсійна картка заблокована, тож необхідно надати персональні дані для її розблокування. Після цього з картки заявника було знято всі гроші.

Також до поліції звернулася 60-річна жителька іншого села, яка була ошукана таким самим способом. Як встановили правоохоронці, до жінки зателефонувала невідома особа, яка назвалася працівником служби безпеки банку. Після того, як заявниця повідомила персональні дані картки, з її рахунку було знято всі кошти.

За фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають, правоохоронці встановлюються усі обставини подій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ