Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Шахрайка обчистила 12 львівських кафе і ресторанів

Львівські поліцейські викрили зловмисницю, яка ошукувала власників і менеджерів кафе та ресторанів. Їй повідомлено про підозру у причетності до скоєння 12 випадків шахрайства, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Франківський відділ поліції звернулася за допомогою 29-річна адміністратор одного із львівських ресторанів. Вона повідомила, що 20 червня близько 14.00 до них прийшла молода жінка і під приводом скасування замовлення на банкет заволоділа коштами в сумі 3 364 гривень, які були залишені клієнтом у якості завдатку.

З аналогічними заявами до правоохоронців протягом червня-липня звернулися ще більше десяти власників та менеджерів закладів громадського харчування, які стали жертвами аферистки. Зловмисниця яка представлялася родичкою замовників банкетів, видурила у них грошові кошти в сумі від 1 000 до майже 10 000 гривень.

Працівники поліції встановили, що до вчинення злочинів причетна раніше неодноразово судима за шахрайство 20-річна жителька міста Біла Церква Київської області.

Зловмисниці повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування та перевірка щодо причетності зловмисниці до інших подібних злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ