Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Сім’ї загиблих у харківській ДТП вимагатимуть по мільйону компенсації

Сім'ї трьох загиблих внаслідок ДТП у Харкові будуть вимагати по мільйону гривень компенсації, - Громадське.

Про це повідомив адвокат Дмитро Марцонь.

«Спочатку жодна з сімей не хотіла вести переговори про відшкодування, була жорстка відмова, а грошові перекази від сім'ї однієї з учасників ДТП були повернуті. Зараз близькі загиблих прийшли до іншого варіанту», — розповів адвокат.

За його словами, сума мільйон гривень для людей, які втратили своїх рідних є «моральною, а не юридичною або фінансовою категорією».

Компенсацію вимагатимуть Людмила Сокол, яка втратила онучку і дочку, батько загиблої Наталії Умаєвої і сестра загиблої Ніни Кобісевої.

Раніше родини відмовлялися від допомоги.

Нагадаємо, підозрюваним у вчиненні cмертельної ДТП у Харкові Олені Зайцевій та Геннадію Дронову загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Увечері 18 жовтня в центрі Харкова на вулиці Сумській сталася масштабна ДТП, унаслідок якої загинули шестеро та постраждали п’ятеро людей.

Головною підозрюваною у скоєні ДТП поліція назвала 20-річну Олену Зайцеву, суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 днів без права внесення застави.  Суд також узяв під варту другого учасника ДТП Геннадія Дронова.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ