Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Слідчі повідомили про підозру чоловіку, який підпалив автівку засновника порталу dtp.kiev.ua

За умисне знищення або пошкодження майна фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це пише Відділ комунікації поліції Києва.

Подія трапилась у лютому цього року на вулиці Гоголівській, що у Шевченківському районі столиці. На спецлінію 102 звернувся чоловік та повідомив, що у дворі будинку горить його автомобіль. На місці події працювали слідчо-оперативна група, оперативники та співробітники ДСНС. 

Правоохоронці встановили, що  у дворі  житлового будинку сталося загоряння припаркованого автомобіля «Volkswagen Touareg». Рятувальники ліквідували пожежу, внаслідок якої пошкоджено передню частину транспортного засобу і салон. 

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що оперативники провели комплекс розшукових дій, переглянули записи з камер відеоспостереження та встановили, що в нічний час доби невідомий підійшов до автівки із заздалегідь підготовленою легкозаймистою  рідиною та підпалив іномарку: 

"Завдяки злагодженій роботі оперативників та слідчих, особу підпалювача встановлено. Це - 22-річний уродженець міста Глухів, раніше не судимий. У ході обшуку слідчі вилучили з помешкання правопорушника речові докази." 

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодженння майна) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ