Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Смерть під колесами автівки 71-річного львів'янина: поліція оприлюднила нові деталі

Вчора, 4 листопада, приблизно о 15.00 на вулиці Шевченка у Львові легковик на смерть збив 71-річного чоловіка. Як виявилося, водій керував автівкою у стані алкогольного сп'яніння.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Тойота Авенсіс», 38-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, також жителя Львова віком 71 рік, який переходив проїзну частину у межах пішохідного переходу. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Зокрема правоохоронці з'ясували, що під час ДТП водій «Тойоти» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном від п’яти до десяти років.

Наразі  триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ