Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Смертельна гонитва за BMW: водій прийшов до слідчого

Водій BMW Ростислав Храпачевський, який брав участь в смертельній гонитві в Києві, з'явився до слідчого. Про це в суботу, 27 лютого, повідомив начальник Голосіївського управління Національної поліції Денис Ярославський.

«Слідчий провів з ним всі необхідні слідчі дії за трьома статтями, які на сьогоднішній день перебувають у провадженні Голосіївського районного управління поліції», – сказав пан Ярославський.

Ростислав Храпачевський був допитаний в якості підозрюваного і свідка, а також в рамках ще одного кримінального провадження, клопотання за яким про оголошення його підозрюваним знаходиться в прокуратурі.

Крім того, пан Храпачевський підписав письмову відмову від проведення слідчого експерименту, у зв'язку з чим експеримент проведуть у понеділок, 29 лютого, після слухання справи.

Нагадаємо, вночі 7 лютого в Києві Ростислав Храпачевський не зупинився на вимогу поліції, спробувавши втекти. Під час переслідування патрульні застосували вогнепальну зброю, застреливши 17-річного пасажира BMW Михайла Медведєва.

24 лютого пану Храпачевському повідомлено про підозру в опорі працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків. 26 лютого він третій раз не з'явився на допит.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що пан Храпачевский відключив телефон і втік. У зв'язку з цим 29 лютого в Голосіївському районному суді Києва розглядатиметься питання про обрання водієві запобіжного заходу.

Раніше Генеральна прокуратура оголосила підозру співробітнику патрульної поліції Києва Сергію Олійнику, який застрелив пасажира BMW.

18 лютого Печерський районний суд Києва заарештував Сергія Олійника на два місяці.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ