Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні у Львові відбудеться прощання з двома захисниками

У вівторок, 19 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцями Романом Найдою та Олегом Колесніковим, які захищали Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Гарнізонний храм аап. Петра і Павла. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Біографічні довідки захисників

Роман Найда (18.02.1989-09.09.2023). Львів’янин.

Роман Найда

Навчався у середній загальноосвітній школі № 90 міста Львова. Після здобуття середньої освіти працював малярем та різноробочим. 

У вільний від роботи час полюбляв займатися спортом.

Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Батьківщину у складі 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув, виконуючи бойові завдання на східному напрямку.

У Романа Найди залишилися племінники.

Олег Колесніков (30.05.1978-12.09.2023). Львів’янин. 

Олег Колесніков

Навчався у середній загальноосвітній школі №23 міста Львова. Вищу освіту здобув у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького. Під час навчання в університеті завершив військову кафедру. 

Працював логістом та завідувачем складу на товаристві з обмеженою відповідальністю «Подорожник». У вільний від роботи час полюбляв їзду на велосипеді та прогулянки з собакою. 

Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Батьківщину у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. 

В Олега Колеснікова залишилися дружина, мати, брати, теща та племінники.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ