Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Спостерігачів ОБСЄ не пустили до гумконвою з Росії

У Луганську спостерігачам відмовили в доступі до сховища, куди увійшов конвой, позначений як гуманітарна допомога з РФ. Розвантаження здійснювали 10 осіб у формі МНС Росії, - Кореспондент.

Сепаратисти ЛНР відмовили представникам спеціальної моніторингової місії (ССМ) ОБСЄ на Донбасі в доступі до так званого гуманітарного конвою, який прибув із Росії. Про це йдеться у звіті місії за 30 березня.

"У місті Луганську озброєний чоловік у військовому одязі відмовив СММ в доступі до сховища, куди увійшов конвой, позначений як гуманітарна допомога з Російської Федерації. Спостерігачі залишили цей район", - йдеться в повідомленні.

При цьому в ОБСЄ відзначили, що бачили цей конвой у різних районах Луганська. На одному з підприємств вони помітили, як із вантажівок вивантажуються якісь пластикові коробки. Розвантаження здійснювали 10 осіб у формі МНС Росії.

Напередодні повідомлялося, що Росія незаконно відправила на непідконтрольну Україні частину Донбасу 75-й так званий гуманітарний конвой.

Стверджувалося, що колона везе в ЛДНР понад 400 тонн гуманітарної допомоги, в яку входять дитячі продуктові набори, навчальна література та предмети першої необхідності.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ