Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Стало відомо, хто збив учора хлопчика у Великих Мостах

фото - пресслужба Нацполіція Львівської області
фото - пресслужба Нацполіція Львівської області
фото - пресслужба Нацполіція Львівської області
фото - пресслужба Нацполіція Львівської області
1/2
Поліцейські спіймали чоловіка, який вчора збив вантажівкою 11-річного хлопчика у Великих Мостах, у Волинській області, неподалік від державного кордону України. Ним виявився іноземець

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як повідомлялося раніше, 1 грудня, приблизно о 21:00 на вулиці Львівській у місті Великі Мости Червоноградського району невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 11-річного місцевого мешканця, який переходив дорогу пішохідним переходом, та втік з місця події.

Внаслідок ДТП хлопчик отримав важкі травми та його госпіталізували до реанімаційного відділення, де за його життя борються медики.

До розшуку водія залучили співробітників усіх служб та підрозділів поліції Львівщини, а також поліцейських сусідніх областей. Як встановили правоохоронці, до скоєння наїзду на дитину причетний 26-річний іноземець, водій вантажного автомобіля "Вольво".

Сьогодні, орієнтовно о десятій годині ранку, поліцейські Львівщини спільно з колегами з Волинської області у місті Володимир-Волинському виявили вантажівку "Вольво", яка прямувала у напрямку кордону для виїзду з України, та зупинили транспортний засіб. 

Вирішується питання про затримання водія у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний період або без такого.

Правоохоронці  встановлюють всі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ