Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Стрий попрощався з Героєм: Володимиру Василевському було 25 років

19 липня Стрий зустрічав загиблого в зоні АТО 25-річного стриянина Володимира Василевського. Похорон з усіма військовими почестями відбувся 20 липня. Тіло героя з малої зали Народного дому на руках пронесли побратими вулицями рідного міста до Катедрального храму Успіння Пресвятої Богородиці. Повідомив фонд "Добре серце".

Чин похорону під супровід чоловічого муніципального хору «Каменяр» очолив єпископ-помічник Стрийської єпархії, преосвященний владика Богдан Манишин. Звертаючись з духовним словом підтримки до рідних загиблого героя, він сказав: «Володимир зумів взяти відповідальність за долю Держави і за долю всіх нас. Він став тим, хто зумів взяти той хрест і понести його. Родина віддала Україні найдорожче, а він віддав не просто своє життя, а – майбутнє своєї дитини».

Володимир Василевський випускник Стрийської ЗОШ №1. Його мобілізували під час четвертої хвилі (у серпні 2014 р.).  Служив у 24-й окремій механізованій бригаді. Загинув боєць від кулі снайпера 17 липня на Луганщині під Кримським. У нього залишилася дружина та п’ятирічна донька.

Поховали Володимира Василевського на старому Стрийському кладовищі. Вічна пам’ять! Герої не вмирають!

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ