Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд заарештував підозрюваного у вбивстві Ноздровської на 2 місяці

Вишгородський районний суд Київської області заарештував підозрюваного у вбивстві адвоката Ірини Ноздровської Юрія Россошанського на 60 днів без права застави. Таке рішення оголосив суддя Олексій Рудюк, - ВВС Україна.

Суд повністю задовольнив клопотання прокуратури.

Підозрюваний просив суд, аби йому обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Також пан Россошанський заявив, що на нього не тиснули.

Підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської під час засідання суду заявив, що "із підозрою згоден, але з триманням під вартою - ні".

Сторона захисту вважає, що сторона обвинувачення не обґрунтовує "запобіжний захід".

Напередодні у ЗМІ з'явилася інформація, ніби затриманий вже зізнався у цьому злочині. 

Перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін раніше повідомив, що "про жодне відверте зізнання підозрюваного мова не йде".

"Я особисто спілкувався з особою, яку ми обґрунтовано підозрюємо у скоєнні злочину. Людина не розкаюється у скоєному", - додав начальник кримінальної поліції.

Протягом довх днів поліція не повідомляла імені затриманого. 

Проте з різних джерел надходили повідомлення, що затриманий - батько Дмитра Россошанського, якого раніше було засуджено за смертельний наїзд на сестру Ірини Ноздровської. Вона загинула під колесами автомобіля у 2015 році.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ