Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Судитимуть львів’янина, який облаштував у своїй квартирі нарколабораторію

На лаву підсудних відправлять 40-річного мешканця Львова, який у власній квартирі у Сихівському районі облаштував нарколабораторію
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Повідомляється, що Франківська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо львів’янина за фактами незаконного виготовлення, придбання, зберігання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобі, психотропних речовин або їх аналогів,  організації та утримання місця для незаконного виготовлення психотропних речовин, а також незаконного придбання та зберігання прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин та незаконного виготовлення і зберігання психотропних речовин без мети збуту (ч. 1 ст. 313, ч. 1 ст. 317, ч. 3 ст. 311, ч. 1 ст. 309 КК України).

Слідством встановлено, що у своїй квартиру у Сихівському районі міста Львова обвинувачений облаштував власну нарколабораторію. Для цього він придбав усі необхідні пристрої, прилади та хімічний посуд, з яких виготовляв обладнання, призначене для виготовлення психотропних речовин.

Також фігурант обладнав своє помешкання спеціальними предметами та речовинами, які можуть використовуватись під час виготовлення психотропів.

Під час обшуку у приміщенні також виявили та вилучили в особливо великому розмірі прекурсор, який використовують для виготовлення амфетаміну.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ