Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Цих вихідних на кордоні з Румунією виявили двох порушників

Порушників виявили за допомогою тепловізійної оптики та нюху службового собаки. Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Обидва випадки сталися цих вихідних, 16 серпня, на кордоні з Румунією, в межах відповідальності відділів прикордонної служби «Порубне» та «Красноїльськ». 

Так, у першому випадку завдяки швидкому обміну інформацією з румунськими колегами вдалося затримати громадянина Румунії. Чоловіка українські прикордонники виявили посеред ночі за допомогою тепловізора. Іноземець з рюкзаком прямував в бік України та намагався подолати загороджувальний паркан.

Іншого правопорушника прикордонники виявили на ділянці відділення «Фальків» відділу «Красноїльськ», коли той зі спільниками намагався подолати загороджувальний паркан. Імовірніше, молодики розвідували розміщення прикордонних нарядів та поверталися з кордону. Помітивши прикордонний наряд чоловіки вдалися до втечі. На місце вибула група реагування зі службою собаку, остання взяла слід правопорушників. Під відпрацювання слідів втікачів, прикордонники виявили чоловіка, без документів. Зі слів якого стало відомо, що він громадянин України.Наразі ще тривають заходи із встановлення всіх обставин перебування чоловіка у прикордонній смузі та його причетність до переслідуваної групи осіб. Проте, за порушення прикордонного режиму та злісну непокору буковинця притягнуто до відповідальності за ст. 202 та 185-10 КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ