Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Бориславі 37-річний чоловік викрав огорожу з могил на цвинтарі

У Бориславі поліцейські викрили зловмисника, причетного до наруги над могилою. Про це повідомили 10 лютого Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Як встановили правоохоронці, 37-річний раніше судимий житель Борислава вночі викрав огорожу з могили на місцевому цвинтарі.

У відділення поліції №1 Дрогобицького районного відділу поліції за допомогою звернулась 48-річна жителька міста Борислав. Жінка повідомила, що з могили її бабусі на місцевому цвинтарі було викрадено металеву огорожу.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.297 (Наруга над могилою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, до яких були задіяні оперативники кримінальної поліції, дільничні офіцери та співробітники інших служб відділення поліції №1 Дрогобицького районного відділу поліції, було встановлено, що до вчинення злочину причетний 37-річний житель міста Борислав, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ