Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Бориславі чоловік побив арматурою та пограбував 75-річну жінку

28 травня, приблизно о 15:00, до поліції надійшло повідомлення про те, що вранці в одній із квартир на вулиці Шевченка у місті Бориславі скоєно розбійний напад на місцеву мешканку.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №1 Дрогобицького районного відділу поліції. Як з'ясували поліцейські, приблизно о 9:00 зловмисник зайшов до помешкання 75-річної мешканки Борислава, напав на жінку та завдав їй кілька ударів арматурою по голові. Після цього заволодів грошима і мобільним телефоном пенсіонерки та втік. Жінку з травмами голови ушпиталили.

Оперативники кримінальної поліції оглянули відео з камер спостереження та виконали інші оперативно-розшукові заходи, і вже невдовзі з'ясували особу зловмисника. Ним виявився 59-річний житель Борислава. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази у затриманого вилучили.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ