Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Бориславі жінка-рецидивістка зарізала співмешканця

4 липня, приблизно о 22:30, до поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої про те, що в одному з будинків по вулиці Дрогобицькій у місті Борислав виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №1 Дрогобицького районного відділу поліції,  слідчі ті співробітники інших служб поліції Львівщини, а також експерти-криміналісти та судово-медичний експерт.

У будинку поліцейські виявили тіло 47-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті. Опитавши сусідів та провівши інші оперативно-розшукові заходи, правоохоронці встановили, що до вбивства чоловіка причетна його співмешканка, 47-річна жителька Борислава, яку раніше судили. З'ясували, що між співмешканцями виник конфлікт, під час якого жінка завдала ножем удар в ногу потерпілого, що спричинило його смерть.

Зловмисницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від семи до п'ятнадцяти років.

Вирішується питання про повідомлення зловмисниці про підозру у вчиненні вбивства та обрання запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ