Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Чернівцях від рук зловмисника загинула 22-річна патрульна: деталі ситуації

22-річна патрульна, молодша лейтенантка поліції Таїсія Татарин загинула під час виконання службових обов'язків у понеділок, 3 жовтня.

Як повідомили на сторінці Національної поліції України, екіпаж Таїсії Татарин та Олександра Гуцула прибув на виклик про розбещення неповнолітніх. Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям.

Патрульні розшукали громадянина, виявилось, що чоловік мав з собою зброю та раптово здійснив ряд пострілів по інспекторах. Поліцейська отримала смертельне вогнепальне поранення, її напарника шпиталізували, наразі йому надається вся необхідна медична допомога.

Таїсія прийшла у лави патрульної поліції в серпні 2020 року, щоб служити Батьківщині та захищати український народ. У Нацполіції додали, що пошуки злочинця тривають і він понесе відповідальність за всією суворістю закону. Поліцейські у місті посилено працюють.

"Щодня ми заступаємо на зміну і не знаємо, чи повернемося додому, чи обіймемо рідних. Чи не стане вона останньою. У нашій країні триває війна, і поки наші захисники та колеги борються на фронті, ми продовжуємо боротьбу з внутрішніми ворогами — злочинцями. Однак інколи цей ворог забирає найцінніше — життя", — зазначили у відомстві.

Сьогодні у місті люди приносять квіти до портрета загиблої поліцейської на Центральній площі. У соцмережах чернівчани пишуть, що школи міста потрібно закрити, доки не затримають небезпечного злочинця.

Фото: Чернівецька міськрада
Фото: Чернівецька міськрада
Фото: Чернівецька міськрада
Фото: Чернівецька міськрада
1/2

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ