Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Червоноградському районі чоловік незаконно вирубував ліс та вивозив деревину

16 лютого, близько 18.00, під час відпрацювання території оперативники кримінальної поліції Червоноградського районного відділу поліції виявили трактор із саморобним причепом, на якому була лісопродукція без відповідних документів.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як з'ясували правоохоронці,  27-річний житель одного з сіл району незаконно зрубав десять колод дерев породи «сосна» та намагався вивезти їх.

Нечіповану деревину правоохоронці вилучили та передали на зберігання. Також вилучено транспортний засіб, яким зловмисник перевозив незаконно зрубані дерева.

У зв'язку з цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт терміном до шести місяців, або обмеження волі до трьох років, або позбавлення волі на той самий період.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ